miercuri, 12 iunie 2013

Tot pentru provocare

am reusit sa fac celui mare 2 perechi de colanti 3 sferturi + tricou, pe care momentan nu vrea sa-l ia ca este facut in 2 culori  zid presimt ca o sa-l dau la alt copil. Eu cred ca o sa albesc pentru ca fimiu mare nu mananca si nu se imbraca decat cu ce vrea el  rade Material tot de la Camy.





si celui mic 2 perechi de colanti 3 sferturi:


3 comentarii:

  1. Ce tare e Petru!

    Mie imi plac foarte mult! Daca nu le vrea, pune-le bine si pentru prima zi a vre-unui copil apropiat, ai cadoul gata (in speranta ca sunt de-aceeasi marime) :D

    Imi place tare mult cum le faci, le croiesti la ochi, sau ai tipar de baza?

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc Geany! este o ideie buna, eu sper sa le poarte daca nu el, frate-su :)))

    EU le croiesc dupa alte haine de-ale lor, nu-mi fac tipare, doar putin mai mari le fac. Pun materialul in 4 jos, pun colantul care ii este fix acum si croiesc cu 1cm mai mare si putin mai lung. Apoi despaturesc si rascroiesc la fund si in fata (spatele este mai inalt decat fata). LA tricou la fel, material in 4, pun un tricou peste, croiesc spatele, desfac si rascroiesc fata. La maneca este mai dificil dar am experienta :))) oricum fata si spatele le croiesc la fel la tricou, doar la gat rascroiesc la fata. Se cos foarte usor, umerii, dai crestatura la mijlocul manecii, se coase si maneca, se coase lateralul se face tivul, sus pui bentita (eu am pus si la maneci si jos bentita pentru ca a fost un material foarte dificil, nu mi-l cosea liniara) si gata tricoul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai mie mi se pare ca arata ca si costumele de spiderman?Nu-l atragi nici cu asta?
    Incet,incet,n-or sa mai vrea sa le facem noi haine!!!

    RăspundețiȘtergere