sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Bluze, colanti - copil personal :))

Cum am masini de cusut si materiale multe, ca sunt maniaca :)))) am cusut cateva produse pentru copilul din dotare (primul ca al doilea poarta ce ramane :D ).

Incep cu un tricou, ca tricou a ajuns in final, cu tren, este de fapt o bluza de-a mea, imi trebuia bumbac alb si alb nu am. Dupa ce am terminat bluza, are si imprimeu: n-o iau mami ca nu are tren, si stai si fa-i copilului tren, este cam in viteza, dar altfel nu incapeau vagoanele:)))
Se observa un tren de fum, vagoane: primul cu carbuni si celelalte cu lemne, norii de fum ai trenului si un soare dintr-un tricou sacrificat ca nu aveam portocaliu niciunde. Si o sina mare de tren, sa nu-i spuneti ca nu sunt legate vagoanele!!!!


continuam cu 2 bluze de pijama:





si inca un tricou care ii place foarte mult:




si 5 perechi de colanti ca doar vine vrigul si nu poarta draga strampi, la 4 ani si 9 luni??? nu mai poarta nici cel mic de 2 ani juma...

sunt foarte buni si caldurosi. Ma bucur ca ii place tot ce-i lucrez, chiar le prefera in locul celor cumparate!

2 comentarii:

  1. Bravo! Ma bucur foarte mult ca le place mai mult ce face mami! Plus ca-s de-o originalitate rara, economice si sunt bine lucrate. In magazine intalnim toate aceste aspecte mai rar intr-un produs. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Geany, m-ai sustinut intotdeauna! :hug:

    RăspundețiȘtergere