vineri, 18 decembrie 2015

PROIECT - Curs Confectioner asamblor articole textile


Astazi am terminat cursul de confectioner asamblor articole textile si am facut (la sugestia doamnei formator) un proiect in care sa incadrez toate cusaturile invatate la curs.

Cursul a tinut 10 saptamani, 7.10-17.12.2015. Cand va inscrieti la un asemenea curs, interesati-va cine este formator. Eu am avut deosebita placere sa intalnesc o super DOAMNA, extraordinara, care ne-a invatat cu tot sufletul si nu ne-a ajuns timpul la cat de multe sunt de invatat in acest domeniu.

Revin: am vrut sa fac bradutul din mantale de guler, doar ca materialul a fost alunecos si am preferat sa-l termoculez, sa-l desenez si sa decupez. Materialul de baza este o esarfa pe care a purtat-o tatal meu si nu m-am indurat s-o arunc.
de sus in jos:
1. buzunarul cu refilet
2. buzunarul cu laist
3. buzunar drept cu clapa, buzunar pe rotund cu clapa
4. broderie aplicata si chestia de pe maneca (am un lapsus -un fel de epolet) interior.
5. fermoar decorativ de metal si creturi
6. trunchi: cusaturi decorative executate in varf, fermoar normal.

Toate buzunarele sunt functionale, chiar si fermoarul de pe trunchi. Am folosit cusatura englezeasca la trunchi. Nu am avut unde sa incadres cusatura refec si cusatura frantuzeasca.
Am aplicat dantela ca si betelie.
Decorat cu paiete, nasturi, funtite, margele, si am gasit un Z (pe trunchi dreapta) rade ca sa-l semnez! L-am lasat la atelier pentru a mobiliza si alti cursanti care vor veni.

O surpriza placuta si din partea lui Gmiky, a facut si ea un proiect frumos hug

POZA FINAL: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu