sâmbătă, 22 decembrie 2012

Provocare tricotat nr. 2 - Cadou de Mos Craciun

Pe forumul lucrudemana.com am indraznit sa ma inscriu de data asta la provocarea nr 2 pe sectiunea tricotat. Fetele au lucrat minunat, eu atat am reusit...

Firul este 55% lana merino 45% acril, am avut 240g nu mi-a mai ramas decat 1m de fir rade Am pus firul in 3 ca sa-l pot lucra cu andrele nr 9 sa am spor. Am avut noroc ca astazi au dormit copii si am putut sa-l termin! Luni nici atat nu am timp de lucru la andrele, mai am o bluza de terminat, tot cadou, dar croita (nici macar croita nu este, dar in croitorie termini mai repede :D )

Acest fular este cadou pentru Camy si multumesc Letho pentru rovocare, altfel il terminam in februarie de ziua ei. Sper sa-i placa, ea a ales culoarea.

pozele:


Letho, utilizatoarea care a deschis provocarea, a facut si un filmulet cu toate cadourile! Iti multumesc Letho!



7 comentarii:

  1. Waw! L-ai terminat si a iesit superb! Felicitari! Camy va fi incintata, sunt sigura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Cristina :hug: Abia astept sa il dau!

    RăspundețiȘtergere
  3. I l-am dus astazi si a fost foarte incantata de el, chiar mi-a facut placere sa il dau si m-a bucurat sinceritatea ei. Un cadou reusit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stii ca cele mai frumoase cadouri sunt cele lucrate personal, pentru ca pui in ele ganduri bune. :) Cea mai mare multumire e sa vezi ca ai adus bucurie celui caruia ii dai cadoul. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, sunt putin dezamagita, ieri am lasat treaba si am lucrat o bluza pentru o cunostinta si cand sa ma intalnesc cu ea mi s-a parut ca de fapt nu vrea sa ne vedem, chiar vroiam sa i-o dau inainte de Craciun, pur si simplu nu mi-a mai raspuns la telefon... :( Acum astept sa treaca sarbatorile sa o prind la munca, daca si acolo mi-l refuza asta este, imi ramane mie :) o s-o postez cat de carand este foarte furmoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Elly, te ador! Cata treaba ar fi, tot furi o secunda sa poti face o bucurie cuiva! Imi place fularul foarte mult, sunt sigura ca si Camy s-a bucurat si-l va purta cu foarte mare placere, in ceea ce-ti priveste cunostinta... nu merita sa te superi, intalnim prea des asemenea oameni, asa sa o luam ca pe-o obisnuinta, sigur o vei putea da cuiva care stie sa-ti aprecieze atat munca, timpul si gestul! Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Geany! Asa este, cand stiu ca se bucura omul fac din tot sufletul! Si gasesc putin timp pentru fiecare.

    Te pup, Sarbatori linistite! :hug:

    RăspundețiȘtergere