vineri, 1 iunie 2012

Geanta handmade brodata pentru Roxana

Pima geanta comanda!!! La mai multe imi doresc (imi place enorm sa cos genti si nu numai). Sa o porti sanatoasa si te mai astept, Roxana!

Geanta inspiratie Valentinadof de la concurs, bineinteles ca nu a iesit ca a ei, fiecare este unicat.

Materiale folosite: bumbac de la Ismi, ata de brodat de la Magda (super ata de brodat, altfel se vede pe obiect, luceste), captuseala rest de material de la rochia lui Camy de la concurs (cea de tafta), fermoar de la Mercerie. Si acum ca v-am facut reclama la toate, sper sa nu fi uitat niciuna rade sa vedeti pozele mai bine! Aaaaa, am uitat-o pe Admina care mi-a facut cadou masina de cusut cu care am realizat aceasta geanta hug Fetelor, daca nu erati voi aceasta geanta nu o puteam realiza hug pupi





si un portfard:


Pret 50 lei - vanduta

7 comentarii:

  1. Foarte bine le-ai realizat! Lucrezi foarte atent, se vede de la o posta cata placere ai sa lucrezi genti! Ma pui pe ganduri cu ata asta, mai ales acum cand am inca doua masini de cusut, care realizeaza zeci de cusaturi decorative... Da, ai citit bine, in momentul acesta am 5 masini de csut pe masa de lucru(toate functionabile)...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai si eu mi-as dori atatea masini, niciodata nu imi sunt deajuns!!! :))) este super ata asta,ca tot trebuie sa iti pun colet iti dau si mostra de ata sa vezi diferenta! ai preferinta la culoare? mersi mult de tot pentru compliment, chiar imi face placere sa lucrez, acum o termin pe-a doua care o sa plece la Bucuresti! Aceasta a plecat la Baia Mare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Elly! E bine realizata. Spor la lucru, comenzi vad ca ai...

    RăspundețiȘtergere
  4. E foarte frumoasa si daca-i si mov imi place maxim!Si-mi place cat de bine-i finisat fermoarul de pe spatele gentii,ai pe undeva vreun tutorial sau de unde ai furat tehnica daca poti sa-mi zici?

    RăspundețiȘtergere
  5. Comenzi este mult spus, ma bucur ca pot fi folositoare sa zicem asa.. va multumesc!

    Valentina, nu este vorba de furat tehnica cat tine de exercitiu, spune-mi te rog ce faza te intereseaza la acel buzunar cu fermoar sa fac poze cand o sa-l fac pe urmatorul. Stiu ca pusese si maistra in forum poze cum se pune asa un fermoar.

    Eu fac genti, portofele, ruxace etc de la 16 ani si de-aici experienta.

    RăspundețiȘtergere
  6. ESTE SUPERBA !!!!!!!!!!!
    A AJUNS , IMI PLACE TARE MULT
    CU CAT DRAG AI FACUT=O , LA FEL O VOI SI PURTA
    SARUMANA
    SPER SA SE BUCURE CAT MAI MULTE DE ACESTE FRUMUSETI
    TE PUP

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca iti place, s-o porti cu placere si te mai astept!

    RăspundețiȘtergere