miercuri, 23 mai 2012

Colectia haine de interior, primavara-vara!


Productia mea croita "la lumanare" rade cum copilul nu avea tricouri de dormit (prefera albe) i-am luat material de la Camy si i-am facut cateva tricouri (Cool cateva perechi de pantaloni 3 sferturi (6 parca) si tot nu are cu ce dormi ca acum le vrea la gradinita zid se simte foarte bine in ele si renunta el la tricourile cu cars, sunt foarte multumita de munca mea rade

pozele graitoare:

Compleu bleo, are si sus bentita mov nu se vede ok in poze:


compleu 2, insigna de pe merceria.ro

inca 2 tricouri bleo:


toate se deosebesc prin culoarea bentitei. Trecem la cele verzui:

compleu:

al doilea nu am reusit sa-i fac poza intreg pentru ca a luat pantalonii la purtare cum le-a vazut gata love asa ca, sa continuam cu 3 tricouri verzui:

2 poze purtandu-le, ce-am prins si eu ca baietii nu se schimba pentru poze...

si aici colorand (ce ziceti ca mi-a desenat o racheta pe un picior de pantalon? rade si cand il intreb cine? Stefan rade )

stati ca n-am terminat hug

o pereche de pantalonasi rosii, tot 3 sferturi:

si din plus de pe mercerie, super, cu balerine, ii plac mult!

Asa de mult ii plac, ca atunci cand sa-l imbrac mi-a zis ca sunt de fete! Asa ca, au plecat spre prietena mea draga Tiana, din Constanta. Sa-i poarte cu placere Ariana!

Aceasta "colectie" a pornit de la faptul ca nu avea cdu ce dormi, si ce a rezultat? copilul vrea sa imbrace in fiecare zi alt costum la gradinita = eu in fiecare dimineata trebuie sa am cel putin unul disponibil, curat, il calc atunci, asta este! Ma bucura enorm ca ii place ce-i lucrez!








Un comentariu:

  1. BRAVOOO! Sunt sigura ca si alti baieti mai mici sau mai mari, ar purta asa ceva... dar de unde?! Abea astept sa le poti arata mamicilor unde pot gasi asa lucrusoare deosebite pentru baietii lor! :)

    RăspundețiȘtergere