luni, 30 ianuarie 2012

Haine de interior

Nu stiu ai vostri cum sunt dar copilul meu creste intr-un ritm ametitor rade de la biscuiti, ceai, orez si piure zid nu mai conteaza, asta e alta discutie pe care n-o dezvoltam din motive de judecata (altora). Ne rezumam la haine, asadar:

pijama, 3 perechi de pantaloni din finet, calitate foarte buna! la bluze din finet nu ma mai bag, ii plac tricourile si ii fac tricouri love




imbracati, cat am reusit sa fac poze:







2 perechi de pantaloni de gradinita bleomarin:





si 3 perechi de pantaloni de gradinita visinii:


si o poza cu o pereche dintre ei imbracati in fata usii gradinitei, bluza este facuta tot de mine in seria trecuta:
2 perechi de pantaloni din plus (de pe merceria.ro) super pantaloni, ii plac maxim, pantalonii lui de plus rade senzational se pastreaza, nu fac genunchi, super!

un costum de casa (stiti ca la mine e cald.... caaaald) din ce a ramas de la costumul meu de casa (cum l-a numit CCristina) ii place si asta foarte mult!





 si am reusit sa-i fac poze imbracat cu el:



si ultimul, dar nu cel din urma, un tricou din bumbac moale, turcoaz, are terminatii albe pentru ca atat am mai avut material si nu mai aveam ce sa indoi, iesea scurt. Atat a ramas de la maieul meu wink o sa-l postez imediat rade
 


3 comentarii:

  1. Ce de lucrusoare, imi plac mult pantalonasii din plus. Felicitari, Elly! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Florena, cat de curand o sa faci si tu, daca rezolvi problemele cu masina de cusut, pup, ma bucur ca m-ai gasit!

      Ștergere
  2. Ce mamica harnica! Felicitari Elly pentru tot ce lucrezi, e o idee foarte buna sa faci lucruri utile, nu doar ceva ce se poarta odata. Sper sa ma molipsesc si eu.;)

    RăspundețiȘtergere